Следващият път, когато гневът е тук, тъгата е тук,

...
                 Следващият път, когато гневът е тук, тъгата е тук,
Коментари Харесай

Как тъгата става щастие

                 " Следващият път, когато гневът е тук, тъгата е тук, просто седни безшумно и разреши на тъгата да се придвижи към щастието – просто й помогни малко – подбутни я мъничко. Не прави прекалено много и не бързай, тъй като тъгата ще се съпротивлява да се придвижи към щастието.

Това е по този начин, тъй като от епохи, в продължение на доста животи, ти не си й разрешавал да се придвижва по този начин; по тази причина тя ще се съпротивлява. То е като кон, който ти се опитваш да вкараш по нов път, по който той в никакъв случай не се е движил, той ще се противи. Той ще се пробва да отиде в остарелия модел, по остарелия път, остарелия маршрут. Но ти въпреки всичко се пробвай да го убедиш, прелъсти го.
 

Кажи на тъгата си: " Не се опасявай. Наистина е доста прелестно. Ела по този път. Ти можеш да станеш благополучие и няма нищо неприятно в това и нищо не е невероятно. " Просто убеждавай, приказва на своята горест, и един ден внезапно ще откриеш, че тъгата е отишла в различен канал: станала е благополучие. "

Ошо
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР